Snabbsms.com
Gör till startsida
Lägg till i favoriter

Meny

Med Comviq Kompis SMS ringer du för 0 kr/min, och skickar 3000 SMS gratis!
Testa Comviq Kompis SMS abonemanget!


Oslagbara erbjudanden från Telia!

Gratis SMS

Rösta på oss!
Rösta fram snabbsms.com på favoritlistan.se och se till att vi hamnar ännu högre i rankningen så att vi kan erbjuda dig mer gratis SMS i framtiden.

Den bästa svenska topplistan - Favoritlistan.se

Skicka GRATIS SMS

Ring billigare

Fast telefoni

Tele2.net är till för dig oavsett om du ringer lite eller mycket, dagtid eller kvällstid. Framförallt är det väldigt billigt för dig som är uppkopplad mycket med modem. Du ringer och surfar för endast 10 öre/min dygnet runt till alla fasta telefoner i Sverige samt modempooler. Tele2.net har ingen månadsavgift eller anslutningsavgift, bara billiga samtal dygnet runt.

Läs mer och beställ här


Internet/Modem

Tele2 presenterar ett helt nytt erbjudande: Internet Start. Detta erbjudande är ett förstklassigt Internetabonnemang som ger dig hög tillgänglighet utan att du behöver lägga ut ett öre i månadsavgift. Du betalar bara för den tid du surfar. Du kan surfa var som helst i Sverige och samla kostnaden på samma faktura.

Summering av internet Start-erbjudandet:
- 0 kr i abonnemangsavgift - betala bara när du surfar.
- Just nu: 0 kr för antivirus och brandvägg (värde minst 498:-). Erbjudandet gäller t.o.m 31/1 2005.
- 5 e-postadresser och 10 Mb utrymme för personliga hemsidor ingår utan extra kostnad.

Läs mer och beställ här
Mobiltelefoni

Comviq.net har i test efter test utnämnts till Sveriges billigaste abonnemang / kontantkort. Comviq.net har en väldigt enkel prislista. Alla samtal i Sverige kostar 98 öre/min oavsett tidpunkt eller operatör. SMS kostar endast 65 öre/st. Comviq.net har ingen månadsavgift oavsett om du väljer abonnemang eller kontantkort.

Läs mer och beställ här


Halebop är ett kontantkort som kan erbjuda Sveriges billigaste samtal, 19 öre/min på kvällar och helger, till alla fasta telefoner i Sverige samt till Telias mobilnät. SMS kostar från endast 19 öre/st. Eftersom Halebop använder sig av Telias mobilnät erbjuder man dessutom Sverige överlägset bästa täckning. Halebop har ingen fast månadsavgift.
Läs mer och beställ här


Bredband

Från 295 kr/månad (upp till 0,5 Mbit / sekund)
Från 339 kr / månad (upp till 8 Mbit / sekund)

Just nu 0:- i startavgift!

Surfa hur mycket du vill för en fast månadskostnad. Tala i telefon och surfa samtidigt. Internetuppkopplingen blockerar inte telefonlinjen.

Läs mer och beställ här© 2006-2012 snabbsms.com. Information om Snabbsms.com och om cookies.
Vill du komma i kontakt med oss? Tveka då inte att maila på info@snabbsms.com